Näldens Idrottsförening
Skidor

Välkommen till Skidsektionen

Näldens IF erbjuder klassiska skidspår som är preparerade med hjälp av ideella insatser. Spåren är dragna på 3,2 km elljuspår, samt ytterligare 5,2 km längs lägdorna uppe vid vattentornet. Som komplement finns  också ett längre spår för skate dragna.

Stöd gärna Näldens IF med ett spårbidrag. Swishnr 123 196 36 44

Ange "Skidspåret"

Mer information om träningsgrupper inom skidsektionen finner ni på gruppsidorna. Den grupp man tillhör beror dels på ålder, men även utifrån färdighet och mognad. Under pågående säsong eller vid specifika träningar kan alltså barn/ungdom placeras i annan grupp än den ursprungliga för att skapa så bra dynamik och förutsättningar till träningar som möjligt.

Blå grupp
Gul grupp

Röd grupp

Svart grupp

Motionsverksamhet - ingen organiserad verksamhet

Nya skidåkare:
Gå in på Näldens IF huvudsida och klicka på "bli medlem" i menyn till vänster.

Träna & Tävla för Näldens IF:

Vill du träna och tävla för Näldens IF krävs att du är medlem samt registrerad i någon av våra grupper!

Vi hälsar alla varmt välkomna till en härlig skidvinter!

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..