Näldens IF
Fotboll Hockey Skidor Friskvård

Välkomna till Näldens IF!

I vår förening erbjuder vi rörelseglädje genom Fotboll, Hockey, Skidor och Friskvård.

Kontaktuppgifter och mer information om våra verksamheter finns på de respektive sektionssidorna och lagens egna sidor.

Följ oss gärna på sociala medier!

Facebook naldensif och Instagram @naldensif

Vill du åka skridskor på allmänhetens åkning (sept-mars)? Se tider här.

Semester kansliet v. 30-32
2024-07-15 15:46

Hej alla niffare! Jag har semester v. 30-32 (22 juli-11 aug) och då är NIF-mobilen avstängd och samtliga mailinkorgar kollas sporadiskt enbart måndagar.

Har du en fråga som inte kan vänta under dessa veckor kanske någon i styrelsen kan hjälpa dig? Du hittar kontaktinformation och respektive ansvarsområden här:

Näldens IF > Kontakt > Styrelse 2024/2025

Ha en fortsatt fin sommar och ge mig gärna en vaktmästarkollega tills jag kommer tillbaka! (läs mer här om du är intresserad av tjänsten)

/Sandra

Vi välkomnar 20 vandrare
2024-07-08 15:56

Imorgon tisdag 9 juli tar vi emot 20 vandrare på Näskottshallen. Att de har valt att stanna till just i Nälden på sin 110 km långa vandring för människor med olika funktionsvariationer längs S:t Olavsleden känns väldigt speciellt och roligt.

De kommer att tälta utanför ishallen samt äta middag och frukost i Skäret. De anländer på eftermiddagen imorgon och vandrar vidare efter frukost på onsdag.

Du kan läsa mer om gänget här:
denlangavandringen.com

Vaktmästare sökes
2024-06-23 12:30

Arne går i välförtjänt pension i sommar och vi söker därför nu en ny vaktmästare för tillträde 1/8.

Tjänsten är på 50% och omfattar framförallt allmänt underhåll av de lokaler och anläggningar som används i föreningens verksamhet. Vaktmästaren sköter även spolning av isen inför allmänhetens åkning och ska vara föreningen allmänt behjälplig vid t.ex. byggnationer och dansgalan.

Vi söker någon med genuint intresse för föreningen, byn och uppdraget, som är allmänt händig och som gärna tar egna initiativ.

Intresserade kontaktar ordförande Oskar Englund eller Ishallsansvarig Pär Eliasson. Kontaktuppgifter finns här.

Kallelser St Olavsloppet
2024-06-12 20:24

Då är alla kallelser skickade och vi ber ödmjukt om ursäkt för alla notiser och mail ikväll 😅

SportAdmin är ny för oss alla, men vi jobbar på att ta fram ett smidigare sätt att skicka kallelser till våra större evenemang (Dansgalan, St Olavsloppet, Valledagen).

Du kan välja mellan följande 7 stationer att bidra till föreningen och folkfesten St Olavsloppet 27 juni;

1. Förvarning av löpare
  2. Vägvakter
  3. Protokollförare
  4. Cafeteria och städ
  5. Speaker
  6. Service vid växling
  7. Mottagare av förvarning

Folkfest, som sagt - kom, det blir kul!

Årsmöte söndag 16 juni 18:00
2024-06-02 15:43

Alla medlemmar välkomnas till årsmöte i Skäret 16 juni. Mycket spännande information kommer delges och självklart bjuds det på fika.

Huvudstyrelsen och sektionerna kommer berätta om sitt arbete under året, vi kommer redogöra för hur det gick med Dansgalan och mycket annat intressant som rör Näldens IF och vår framtid.

Du kan läsa mer i handlingarna som finns under Näldens IF > Dokument > Handlingar årsmöte 2024. Agendan för kvällen ligger under Föredragningslista. Även Valberedningens förslag finns i föredragningslistan.

Uppdatering 9 juni: Nu finns även Revisionsberättelsen på plats i mappen "Handlingar årsmöte 2024".

Hoppas på så många deltagare som möjligt.

Välkomna!

/Styrelsen